November 30, 2023

Aku sebuah buku. Aku tinggal di perpustakaan bersama dengan beribu-ribu kawan aku. Aku mempunyai pelbagai cerita dan pengajaran untuk dikongsi kepada semua. Halaman aku mengandungi banyak pengetahuan yang boleh diakses pada bila-bila masa. Sama ada novel klasik, atau sesuatu yang lebih kontemporari, buku dipenuhi dengan pelbagai perspektif baharu. Dari permulaan muka depan aku sehingga aku menamatkan halaman terakhir aku, aku boleh membawa kegembiraan ke dalam hidup manusia.

Kisah aku boleh mencetuskan imaginasi dan rasa ingin tahu kepada pembaca di seluruh dunia. Semasa aku berlalu dari orang ke orang, aku membawa mereka dalam perjalanan yang tidak pernah mereka fikirkan. Membuat mereka ketawa terbahak-bahak, menangis air mata kegembiraan dan pelbagai lagi jenis perasaan. Kisah-kisah aku terletak dalam diri aku seperti rahsia yang menunggu untuk didedahkan. Dengan setiap bab daripada kisah suka dan duka yang dikongsikan, kisah-kisah inilah yang menjadikan aku siapa hari ini.

>>> Dapatkan Koleksi Contoh Karangan Terkini di Channel Telegram >> https://t.me/koleksikarangan

—————— Perhatian : Karangan Pendek ini hanya contoh untuk anda/pelajar mendapatkan idea untuk menulis sahaja. Dilarang meniru keseluruhan karangan ini. Sila periksa tatabahasa ayat dan sila sesuaikan mengikut format karangan pendek. Pihak kami tidak menanggung kerugian atau apa sahaja yang berlaku sekiranya menggunakan contoh karangan ini………………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *