November 30, 2023

Aku adalah sebuah Komputer. Aku diprogramkan untuk melakukan banyak kerja dan tugas dengan mudah. Pemacu keras aku menyimpan banyak data dan membolehkan aku mengakses maklumat dengan cepat dan tepat. Aku bukan sahaja boleh menyimpan sejumlah besar data tetapi aku juga boleh memprosesnya dalam masa yang singkat.

Keupayaan aku tiada had kerana pemilik aku mempunyai keupayaan untuk menyesuaikan pengaturcaraan aku untuk keperluan khusus mereka. Dengan hanya satu arahan, aku boleh melaksanakan ribuan arahan serentak dengan kelajuan dan ketepatan yang tinggi. Di samping itu, aku mempunyai ciri keselamatan terbina dalam melindungi data pengguna.

Aku sangat mahir dalam menyelesaikan masalah rumit yang manusia tidak ada masa untuk melakukannya. Aku memahami arahan yang rumit dan melaksanakannya dengan tepat seperti yang diberikan. Sama ada pemilik aku memerlukan pengiraan pantas atau analisis terperinci, aku boleh membantu memenuhi semua keperluan mereka kerana aku memiliki kepintaran yang tidak dapat ditandingi oleh mesin lain.

>>> Dapatkan Koleksi Contoh Karangan Terkini di Channel Telegram >> https://t.me/koleksikarangan

—————— Perhatian : Karangan Pendek ini hanya contoh untuk anda/pelajar mendapatkan idea untuk menulis sahaja. Dilarang meniru keseluruhan karangan ini. Sila periksa tatabahasa ayat dan sila sesuaikan mengikut format karangan pendek. Pihak kami tidak menanggung kerugian atau apa sahaja yang berlaku sekiranya menggunakan contoh karangan ini………………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *